.

.

Halloween Witch Hat Cosplay Prop prerušiti se široki rub dugi rep Neklizajući kostim pribor za više boja Maple listovni list Kapu za nožnu vješticu

Halloween Witch Hat Cosplay Prop prerušiti se široki rub dugi rep Neklizajući kostim pribor za više

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Opis :
Fina izrada je izvanredna karakteristika ovog vještica, tako da nije lako suzati ili ne može vam ponuditi dugačku primjenu
Što ovaj šešir može ponuditi je da može biti savršeno Cosplay rep da doda atmosferu na zabavu i omogućava vam da uživate u nezapaženom i smiješnom vremenu za Halloween.
Izgrađen od tkanine.
Promjer proizvoda je 38,5cm.
Može se ponovo upotrijebiti i podijeliti s prijateljima i porodicom. Pogodno za razne prigode, kao što su Halloween Party, Fantasy Costume Party, Carnival, ukras uloga, itd.
Naziv predmeta : Felt Witch Hat
Materijal : Tkanina : Karakteristike, dekorativna, dekorativna, Mekani podaci o veličini : promjera : 38,5cm / 15,16 "(približno) dužina : 79cm / 31.1 " (približno)
Napomene :
Svjetlo i postavljanje ekrana, boja predmeta može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da se molimo molimo da se razlikuje drugačija dimenzija zbog različitog ručnog mjerenja.
Paket uključuje :
1 x vještica sitna izrada Izvanredna karakteristika ovog vještica, tako da nije lako suzeti ili ne može vam ponuditi aplikaciju . Što vam ovaj šešir može ponuditi je da može biti savršen cosplay potporni za dodavanje atmosfere na zabavu i dopustiti Da biste uživali u nezapaženom i smiješnom vremenu za Halloween .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji