.

.

Geroge Storage odjeća za skladištenje prtljažnika Mreža mreža Torba za ladicu BO BO BOŽILA

Geroge Storage odjeća za skladištenje prtljažnika Mreža mreža Torba za ladicu BO BO BOŽILA

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Skladište prtljažne odjeće za skladištenje prtljažnika Torba za ladicu prtljažnika Box Boxkekeefieping & Organizatori - Karakteristike :
【Visokokvalitetni materijal】 Naše sklopivo od skladišta izrađeno je od visokokvalitetnog izdržljivog mrežice, izdržljivog, ne-deformiranja, ne-deformiranja, Mogući se praviti, svježi i mirisni, prozračni, čuvajući predmete čiste i higijenske
【Sačuvanje prostora】 : kutija za odlaganje može pohraniti ladice, ormare i unutrašnji prostor. Korištenje prostora za ladicu može se poboljšati, olakšavajući pronalaženje predmeta koje želite, štedeći puno vremena.
【Dovoljno prostora za pohranu】 Naše kutije za skladištenje su dostupne u više veličina, više veličina i višestrukih opcija, Možete staviti čarape, gaćice, grudnjake, odjeću, pantalone, suknje i više.
【multifunkcionalno】 : Naša ladica za skladištenje ima poseban pretinac za skladištenje odjeće, majica, pantalona, ​​grudnjaka, čarapa, veza , šalovi itd., kao i neki trivijalni pribor, kupaonica i kuhinjski materijal
【Sklopivi dizajn】 Kada ne koristite našu kutiju za odlaganje, može se saviti i komprimirati za skladištenje bez zauzimanja prostora.
< br> Veličina :
srednje 7 : 36 × 17 × 12cm / 14,17 × 6,69 × 4,72 inkere
Big 7 : 36 × 25 × 20cm / 14,17 × 9,84 × 7,87 inča
Velike 9 rešetki : 32 × 25 × 17cm / 12,66 × 9,84 × 6,69 inča : 44 × 25 × 17cm / 17.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji