.

.

Parovi zaštitni ruk za sunčanje otporan na sunčanje Odrasli za odrasle Ljetanje

Parovi zaštitni ruk za sunčanje otporan na sunčanje Odrasli za odrasle Ljetanje

Ocjene kupaca:

KM 6.97
Od robe
U skladištu

Opis
Napravljen od premium materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu i prozračan za nošenje. Čvrsta boja, osigurajte njegovu popularnost. Takođe može spriječiti sunce i UV od sunca u isto vrijeme. Pogodno za svakodnevno trošenje. Odličan izbor poklona za prijatelje, porodicu itd. funkcije
. -Kolor : crni, bijeli
. -materijal : Chinlon
. -Size : 50.30cm / 19.12in
. - rukav je za višekratnu upotrebu, znojanska apsorpcija i jednostavna za nošenje. Možete ga koristiti sa samopouzdanjem. - Jednostavna boja također daju punu igru ​​vaše ličnosti, čineći da se ističu u gomili. - proizvod je sunčani rukovi koji se koriste u ljeto. UV zaštita, ne brinite za opekotine od sunca, štiteći ruku. - Savršena dodatna oprema za aktivnosti na otvorenom, poput ribolova, trčanja, biciklizma itd. - Nećete se osećati čvrsto kad ga nosite, brzo suho i prozračno. Prekrasan dizajn, habanje može dodati vaš šarm.
Lista pakiranja : 2 x parovi rukava Rukav je za višekratnu upotrebu, i jednostavan za nošenje. Možete ga koristiti sa samopouzdanjem. Jednostavna boja također daju punu igru ​​vaše ličnosti, čineći da se ističu u gomili .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji