.

.

Judy Božićni ukrasi crtani s laganim blistavim lutkim božićnim stablom

Judy Božićni ukrasi crtani s laganim blistavim lutkim božićnim stablom

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Božićni ukrasi crtani sa laganim lumičkim lutkama božićni privjesak na osobima : Karakteristike :
Jednostavan za upotrebu : Oni su gumb baterije, što znači da se mogu postaviti bilo gdje u kući. Ne postoje komplicirani koraci u ukrašavanju božićnih lampica. Samo ih visite i otpustite svjetla. Znat ćete koliko je jednostavan i brz. Postoje tri različita stila.
Široko korišteno : Božićni ukrasi, zidovi, vrata, prozori, zavjese, spavaće sobe, božićna stabla, ogledala, koordinirane božićne čarape, kamini i ukrasi domaćinstava ili kao dobri pokloni. < BR> Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se.
različiti stilovi blistavih lutki donose različita iskustva.
Božićni ukrasi crtani sa laganom blistavom lutkom božićne stablo - materijal : flanelet : Kako se slika prikazuje (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!) Uključujući : jedan privjesak
To za vašu porodicu, prijatelje, razrednike i kolege kao poklon za odmor. Možete ga koristiti kao zabavni učinite materijal za jedinstveno ukrašavanje vaših portala i zidova .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji