.

.

Hladnjaci za skladištenje hrane BPA-bez mikrotalasne zamrzivače za zamrzivač BO za kuhinjsku opremu za pohranu

Hladnjaci za skladištenje hrane BPA-bez mikrotalasne zamrzivače za zamrzivač BO za kuhinjsku opremu

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao Open Uye iz Joybuy Marketplace Prikladno skladištenje : Organizirajte svoje babys Dodaci prehrambenih proizvoda organizirani i Lako dostupan s ovim primorskim okvirom za odlaganje. BPA materijal : Da bismo osigurali sigurnost i zdravlje beba, naravno oprezni u odabiru materijala za hranu. Naše konzerve za bebe za višekratnu upotrebu ne sadrže štetne tvari, a ti spremnici mogu se sigurno koristiti u hladnjacima, mikrovalnim pećnicama i perilicom posuđa. Mikrovalna pećnica i zamrzavanje mogu se koristiti mikrovalne i zamrzavanje sigurnosnih limenki hrane od početka do kraja. Trgovina pred pripremljene hrane u hladnjaku, baci ih u mikrovalnu na mikrovalnu, a zatim ih prebacite u posudu za babys u roku od nekoliko minuta!
Svjetlo i prenosivo za nošenje, studiranje, putovanje , Piknik i vežbanje. Pogodno za postavljanje voća, povrća, sušenog voća, čitavih žitarica i drugih predmeta. Usluga nakon prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se sada, mi ćemo vam pomoći da vam se javimo što je prije moguće. < / p>
Specifikacije :
Materijal : pp Veličina : 7,7 * 7,7 * 8.7 * 7,7 * 11cm / 16,2 * 7,7 * 8.2cm Kapacitet : 200ml / 300ml / 500ml Prikladno skladištenje : Organizovani dodaci prehrane bebe organizovanih i lako dostupnim s ovim praktičnim kutijama za odlaganje .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji