.

.

Samoovlašteni zasun za kablon Post montirana ograda kapi za ogradu, laska automatska gravitaciona ručica za zaključavanje ograde sa opružnim kablom za vuču za drvene vinilne kapije

Samoovlašteni zasun za kablon Post montirana ograda kapi za ogradu, laska automatska gravitaciona ručica

Ocjene kupaca:

KM 5.29
Od robe
U skladištu

Popis dijelova :
1 × glavna zaključana baza
1 × Zaključavanje štapa
1 × hex ključ
6 × vijak (4 × 25 mm)
1 × opruga
1 × Zlatni vijak
1 × srebrni vijak
1 × crna koža od kože
1 × brtva
Istaknilo Opis :
[Materijal od ugljičnog čelika za teške ugljenice ] Ovaj zasun za samo zaključavanje napravljen je od teškog ugljičnog čelika koji je čvrst i izdržljiv Također, zasun za samo zaključavanje pocinčano je i premazan vrhunskim kvalitetnim crnim prahom koji je korozijski otporan na korištenje. Izvlačenje žice i opruge izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Uz ovaj kvalitetan materijal, pogodan je za ugradnju unutarnjih ili vanjskog za bočne vrata, ulazna vrata, jednostruka vrata, vrata privatnosti.
[automatsko gravitacijsko samo-zaključavanje] Ovaj zasun za samo-zaključavanje je dizajn Da biste osigurali jednostavnu, ali jaku sigurnost za kapije, vrata, ogradu koja se otvaraju prema unutra i vanjsko ljuljanje. A zasun vrata automatski će se zaključati gravitacijom koja je zgodna i više ne treba ručno zaključati. Također, možemo raditi sa konopom ili žicom da zaključamo vrata.
[Jednostavno instaliranje] Ovaj zasun za samo zaključavanje je jednostavan za instalaciju koja sadrži fiksnu zaključavanje vrata. Također u obliku kapije za latch dolazi sa svim instaliranjem dodataka koji je jednostavan i prikladan za instaliranje. Proljeće nam omogućuje jednostavan način otvaranja i zatvaranja bez napora.
[Instaliranje na drvena vinilna ograda] Ova obruč otvora ograde odgovara raznim materijalnim vratima za instaliranje poput drvenih, vinilnih vrata ili ograde.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji