.

.

Pant struk zateglica zatezanje Jean tipke dugme za dugme za dugme za gaće Nije potrebno instalirati šivanje

Pant struk zateglica zatezanje Jean tipke dugme za dugme za dugme za gaće Nije potrebno instalirati

Ocjene kupaca:

KM 6.00
Od robe
U skladištu

Pant zateglica zateglica zatezanje Jean tipke 1pc Clip za hlače Ne tražene šivanje Potrebno je jednostavno instalirati :
Dugme za traperice Previše Bile : Ove gumb za traperice čine da ponovo nosite svoje omiljene hlače i odjeću Možete koristiti ove tipke za traperice, suknje, hlače, ogrlice itd. Veliki pomagač za nošenje pantalona koje volite.
Jednostavno za upotrebu : Ove tipke za jedrenje za nokte su super lako instalirati. Ne šivanje, nije potreban alat. Dugme za višekratnu upotrebu za traperice čini se čvršće, čine vaše pantalone, suknje i traperice bliže i smanjuju dužinu odjeće.
Dobro izrađeni gumb za podešavanje za traperice : Ovi metalni gumb su čvrsti i izdržljivi. Stražnja strana podesive kopče je glatka i osjetljiva u teksturi. Nije lako razbiti, saviti se i pokucati želudac. Mogu se primijeniti dugo vremena.
Traperice za dugme sa više svrha : ove pantalone kopče pogodno je za vrhove, traperice, suknje, haljine, majice, bluze, šalove, pantalone, prsluke itd. problem previše labave odjeće na vrijeme. Također vam ukrašava odjeću i čini vas prekrasnim.
【Zadovoljan obećanim】 - bilo koji problem sa našim proizvodom, pls kontaktirajte nas prvo i odgovorit ćemo vam s najboljim rješenjem u roku od 24 sata.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji