.

.

Star Wars Lod Batch Tech različit dizajnom - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-crveno

Star Wars Lod Batch Tech različit dizajnom - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-crveno

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Službeni zvjezdani ratovi Merchandise - Star Wars Wars Bat batch T majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške zvijezde ratovi majice; Ženske majice zvijezda ratova; Dječji majice zvijezda ratova; Bad batch majice; Star Wars majice za Galaxyjevu ivicu; Hoodies Star Wars; Tehnologija; Klonična sila 99; Aurebesh
Tehh, mozak klonira 99, uzima u centru ovog zvaničnog "zvjezdanih ratova : loša batch" majica ili kapuljača za sezonu 2 Hit Disney + serije! Uz slike saigrača Echo, Hunter i Wrecker, eksperimentalni klonirani komandos i heroj "različit su dizajnom" Tekst uključuje "Elite" i "Tech" napisano u zvijezdama u abecedi Aurebesh. Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Pripremite se za Galaxyevu ivicu s ovim Cool Star Wars TEE koji je savršen za podudaranje s prijateljima i porodicom.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti. Uvezeno za to nije dostupno. Ovaj se predmet ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji