.

.

Kućište za Galaxy S ultra, futrola za držač kartice [povlačenje ručnog remena] Kožna kožna futrola Staklo otporna na udarce na suncu Slim & Lagan slučaj za Galaxy S Ultra, Brown

Kućište za Galaxy S ultra, futrola za držač kartice [povlačenje ručnog remena] Kožna kožna futrola Staklo

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Kompatibilan sa :
Za Samsung Galaxy S22 ultra 6,8 "2022 izdanje
. 1 Magentic Odvojivi džep sa sklopivim karticama :
. Unutrašnjost prednjeg poklopca sadrži mala vrata koja se okreću za otkrivanje držača plastike, a Dizajn koji nudi znatno više sigurnosti za vaše kartice u usporedbi s mnogim drugim slučajevima. 2 tanka i lagana :
. Drži slučaj tanko i lagano, a ultra tankim i laganim i laganim Dizajn sa udobnim ručnim prianjanjem za vašu telefonsku seriju, nije tako glomazan u vašoj ruci, a lako stavite / izlazi iz džepa. 3 Viši dizajn :
. Ovaj zaštitni slučaj je podignut kako bi se zaštitila kamera , a precizni rez može zaštititi svaku rupu za fotoaparat. Štiti fotoaparat sigurnije od ostalih telefonskih slučajeva. Štiti od ogrebotina i svakodnevnog trošenja i suze :
. Četiri ugla ljuske prihvaćaju an Nezavisna struktura za zaštitu od jastuka od visokog odbijanja, koja učinkovito raspada na udarcu i štiti vaš uređaj od oštećenja. Slučaj je vrlo otporan na habanje, ostavljajući telefon bez grebena. 5 Percise Fit :
. Predmeti savršeni izrezi za zvučnike, kameru i rupu za punjenje omogućavaju jednostavan pristup svim značajkama i pogodnim za punjenje telefona bez skidanja kućišta.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji