.

.

Okvir od vijenac od ratana cvijeća aranžiraju držač zvijezde oblika cvijeta buketa

Okvir od vijenac od ratana cvijeća aranžiraju držač zvijezde oblika cvijeta buketa

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
Naverite božićnu zabavu sa ovim božićnim dekorima! Ovo je sjajni okvir od gipke za koed, božićnu zabavu, uličnu zabavu ili rođendan, itd. Može biti mjesto na bilo kojem mjestu gdje se sviđa ili se koristi kao fotoopskrbe i unutarnja ili vanjska ukrasa. funkcije
. - Boja : smeđa . - Materijal : rattan. - Veličina : cca. - Možete napraviti jedinstveni vijenac za Božić, karneval, Uskrs, novogodišnje noći, Dan zahvalnosti itd. - Može stvoriti posebne i nezaboravne trenutke za vas i vaše prijatelje. - Veliki dodir za odmor za odmor zabavu, ukrasite svoj dom puni svečane atmosfere. - Jednostavan za stavljanje na bilo koji tamo gdje volite ili se koriste kao fotoppone i zatvorene ili vanjske ukrase. -Diy Dekorativni okvir sa ovim zvjezdicama za vašu božićnu zabavu.
Lista pakiranja : 2 x Okviri za vijenac od ratana Možete napraviti jedinstvenog vijenca za Božić, karneval, uskrs, novogodišnje, natc-a, itd . Može stvoriti posebne i nezaboravne trenutke za vas i vaše prijatelje . Veliki dodir za prazničnu sezonu zabavljajući, ukrasite svoj dom puni svečane atmosfere. DIY Dekorativni vijenac sa ovim okvirom u obliku zvijezde za vašu božićnu zabavu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji