.

.

Sprifallbaby osvjetljavanje viličnih krila, Halloween Angel PATH PARTY užareni krili sa laganim rođendanskim zabavama za djecu

Sprifallbaby osvjetljavanje viličnih krila, Halloween Angel PATH PARTY užareni krili sa laganim rođendanskim

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Svijetli vila krila za dječje djevojke, anđeoski krilni zabava užareni krila sa laganim nožnim kostimom rođendana u favoru Specifikacija :
. Ime : Osvetlite bajke krila
. Materijal : pređa + elektroničke komponente
. Uzorak : vila
. Veličina : 59cm * 45cm / 23. Sadržaj paketa
. 1x osvjetljavanje viličnih krila
. Napomena :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Sjajna vila krila : krila dolaze u raznim bojama i užarenim. Svako dijete ima vilinski san, a kada nose vlastitu krila, nalikuju plesnim vilenjacima . vrhunska kvaliteta : Naše svjetlosne partijske krila izrađene su od čvrste prediva i elektroničke komponente i sigurna je za upotrebu. Lagani dizajn je vrlo ugodan za nošenje i neće staviti prekomjerno opterećenje na djecu . Široka primjena : naša vijska krila čine divan poklon za vaše dijete i lijepim propilju za slike. Krila su prikladna za razne prigode, uključujući Noć vještica, Božić, rođendane, vrtne zabave, vanjski događaji, itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji