.

.

Šalica pšeničnog slame u punoj žigu 300ml Veliki kapacitet s poklopcem Eko-prijateljska krigla

Šalica pšeničnog slame u punoj žigu 300ml Veliki kapacitet s poklopcem Eko-prijateljska krigla

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Ova japanska prijenosna pšenična šolja za pšenicu dostupna je u tri boje Vrlo prikladan dizajn, može se koristiti za piti smoothie, ledenu kafu ili sok itd. Opis proizvoda
. Kup za kafu idealan je pratilac za vašu svakodnevnu upotrebu i ekološki prihvatljivu alternativu za jednokratnu upotrebu od kartona ili plastike. Proizvod se može ponovo upotrijebiti, sa svijetlim i šarenim dizajnom, zbog čega se osjećate dobro na početku i pomaže vam uštedjeti novac i okolinu. Možete kušati Cappuccino, Latte Macchiato direktno iz potpuno automatske aparatke za kavu ili uživati ​​u svojoj omiljenoj kafi sa šalice za kafu. Značajke :
. Ergonomski dizajn. Koristite jednom rukom. Eko-prijateljski i zdrav. Atribut proizvoda
. Materijal : pšenična slama
. Kapacitet : 300ml
. Boja : plava, ružičasta, zelena
. Topli podsjetnik na. Molimo zapamtite da zbog efekata osvjetljenja, postavke svjetline / kontrasta monitora / itd. Bit će neke neznatne razlike u boji slika i stvarnih predmeta. Mjereno rukom, odstupanja od 1-2 cm moguća su. Ostavite nam poruku ako imate bilo kakvih pitanja. Odgovorit ćemo i ponuditi vam našu najbolju uslugu. Materijal - Kup je napravljen od pšenične slame, što je zdravo i ekološki prihvatljivo i neće naštetiti vašem tijelu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji