.

.

Šalice za promjenu boja s poklopcima i slamkama za Noć vještica - 24oz Slatki plastični pamtiri za višekratnu upotrebu

Šalice za promjenu boja s poklopcima i slamkama za Noć vještica - 24oz Slatki plastični pamtiri za višekratnu

Ocjene kupaca:

KM 11.49
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje srećnim od Joybuy Marketplace Plastične šalice za promjenu boje za višekratnu upotrebu su osjetljive na temperaturu, zato sipajte hladnu vodu ili ledeni napitak (ispod 53 ºF) ), naći ćete ih da mijenjaju boje smiješne boje za promjenu boje promjene, različite boje, savršene za djecu i male ruke, sigurno ćete pronaći svoj omiljeni!
Karakteristike :
Čaj za magičnu sliku u boji : Pogledajte! Hladna osjetljiva krig mijenja boju lijepo i super živo dobro kad se u njemu izliva omiljeni ohlađeni napitak ispod 59 ° F, dodajući malo svom doživljavanju pipenje i gozbi očima na ovu šarenu, izdržljivu i za višekratnu upotrebu : Hej ! Koristimo materijale bez BPA-a za hranu kako bismo napravili naše plastične čaše poklopcima i slamkama. Sa svojom robom, možete se zauvijek zabaviti i glamuru. Čak štedi planetu smanjujući upotrebu čaša za jednokratnu upotrebu. Koliko super!
Lako za nošenje : wow! Zabavne plastične čaše koje mijenjaju boje dolaze sa poklopcima za djecu i odrasle kako bi se izlijevali i. Spojen sa elegatnim i slaganim dizajnom, vašim zabavnim prijateljima sigurni su iznenađenje vašeg sljedećeg izleta automobila, odmor, plaže, bazen, piknik, zabavu, vjenčanje, roštilj i još mnogo toga.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji