.

.

Vanjska usisna čaša sidrna teška za usisna čaša sidro kampiranje Tarp pribor Korisni karabiner

Vanjska usisna čaša sidrna teška za usisna čaša sidro kampiranje Tarp pribor Korisni karabiner

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Kuka za usisnu čašu izrađena je od materijala visoke performanse, s velikom čvrstoćom, snažnom izdržljivošću i laganom težinom, što vam može dobro poslužiti. Sa kreativnim strukturalnim dizajnom i praktičnim funkcijama pogodan je za razne aktivnosti na otvorenom i upotreba putovanja i ima dobar efekat pričvršćivanja. Ovo je prenosivi gadget koji će vam donijeti puno pogodnosti. funkcije
. - Materijal : ABS + najlon. - sa karakteristikama velike čvrstoće, snažne izdržljivosti i lagane težine, bit će vaš dobar izbor. - Proizvod ima dobro pričvršćivanje i nosivost i vrlo je praktičan. - Kuka za usisnu čašu dizajnirana je za vakuum unutar usisne čaše za maksimalnu snagu usisavanja. - Ima širok spektar prilika i može se koristiti za razne aktivnosti na otvorenom ili putovanja. - Odlično za povezivanje tarpra, pričvršćivanja šatora, suncobrana, padne ploče, kanua, kajakakinja itd.
sa karakteristikama velike čvrstoće i lagane težine, bit će vaš dobar izbor . Vanjski čaše za usisavanje sidro osiguranje kuke za usisavanje čaše Sidro usisana čaša Pričvršćivanje kuke. Proizvod ima dobro pričvršćivanje i opterećenje i vrlo je praktičan.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji