.

.

Mala svjetiljka Shade Square Vintage Lamp hlad laki poklopac za spavaću sobu dnevni boravak

Mala svjetiljka Shade Square Vintage Lamp hlad laki poklopac za spavaću sobu dnevni boravak

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Ako tražite stručnu i pristupačnu nijansu lampe za tablicu, tada je vaša istraživanja ovdje. To je zato što naš proizvod može zadovoljiti vašu potrebu. Usvojen premium materijala, to je praktično i izdržljivo za dugu upotrebu. Nije lako deformirati i donijeti vam puno pogodnosti. funkcije
. -Materijal : željezo, krpa
. - Široko se koristi u ličnom domu, hotel, dnevni boravak, hotel, studij i još mnogo toga. - Jednostavno, ali elegantno, ovaj lampica će zaštititi žarulju od prašine, kao i ukrašavanje vašeg doma. - zaštitna poklopac lampe može zaštititi mnoge vrste lampica od prašine i napravite svoju lampu urednu i čistu. - Jednostavan je u dizajnu, ali vrlo praktično u upotrebi, što vam donosi veliku pogodnost. - Poseban dizajn i to je u finom zanatu. Najbolja je zamjena za vaš stari, slomljen.
Široko se koristi u ličnom domu, hotel, dnevni boravak, hotel, studij i više sitnih nijansi lampe, lampe za stolnu lampu, prekrivač hladova lampe, hlad stola, lampica stola, stolna lampica. Jednostavno, ali elegantno, ova lampica će zaštititi žarulju od prašine, kao i ukrašavanje vašeg doma.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji