.

.

Ženska Y2K rebrasti plemen bez rukava bez rukava vrhunska vrata obrezana prsluk cami Basic Slim Fit Dispable Cisterna

Ženska Y2K rebrasti plemen bez rukava bez rukava vrhunska vrata obrezana prsluk cami Basic Slim Fit

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Ženske vrhove čvrstih boja, osnovni majica bez rukava s majicama rebrastim vrhovima, rebrastim vrhovima Značajke :
. - Prozračna tkanina zadržava vas svježim i ugodnim cijelim danom. - Preporučuje se zasebno, ručno / mašinsko pranje. Ne izbjeljivati. Objesite se suvo. - Molimo pogledajte vodič veličine u nastavku za laskavu sliku. Specifikacija :
. Materijal : poliester
. Boja : višebojna
. Stil : Ležerni, elegantan
. Sezona : ljeto, pad, proljeće
. Napomena : Zbog monitora postavki i monitor definicije piksela nastojimo fotografirati predmet što je moguće što je moguće. 1 x vrhovi
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od poliestera. Izvrsna kvaliteta, meka i prozračna. Opremljeni vrhovi za žene su lagani i udobni . Značajka : bez rukava, scoop vrat, pune boje, rebrasti detalj, tanak fit, osnovna dužina. Klupski vrhovi za žene, lako se stavljaju i skinuti . Dizajn : Ženski vrhovi tenka su šik i privlačni. Bićete privlačniji u njemu. Slim-fit stil može u potpunosti prikazati vašu krivulju tijela . Podudaranje : Klupski vrhovi za žene, parite dobro sa omiljenim trapericama, gamašem, šorc za elegantan izgled.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji