.

.

Tuneri zaključavanja Univerzalna montaža, podešavanje ključeva za ključeve, sjaj Jednostavan za korištenje koncerte za igranje za gitaru učenjem argenta pi? Ces

Tuneri zaključavanja Univerzalna montaža, podešavanje ključeva za ključeve, sjaj Jednostavan za korištenje

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Tuneri za zaključavanje Univerzalno ugradnja, podešavanje PEGS tipki Gear, sjajni jednostavan za korištenje koncerte za igranje za gitaru Glazba nastave Argentica 9 PI - Specifikacija : Specifikacija :
TIP : Otvoreni prijenosni gitarski tjuneri škakljivi : Irongear omjer : 1 : 15 - oprema je u obliku šesterokutne rupe Molimo obratite pažnju na ovaj problem prilikom kupovine. Hvala na saradnji.
Lista paketa :
9 x zupčanici gitare za gitaru na otvorenom - Omjer zupčanika je 1 : 15, a 15 zuba pogodno za upotrebu, a proizvod ima Visokokvalitetno i dobro iskustvo . Proizvod je vrlo pogodan za zamjenu glavne opreme gumba za ugađanje gitare, bas i ukulele instrumenata . zupčanik je u obliku šesterokutne rupe. I ima izuzetnu izradu, odličnu teksturu, sjajnu vanjštinu za vašu upotrebu . Tjekuri za gitare otvorenog zupčanika ima malu veličinu, čine ga lakšim i prenosivim i jednostavnim za korištenje i prevozi . dobro-kvalitetni osnovni tjuneri za gitaru i više , lako se instalira i također vrlo čvrst.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji