.

.

Poklopac poklopca poklopca od grijača na terasima Poklopac od poliestera za poklopac od grijača grijača vanjski grijač

Poklopac poklopca poklopca od grijača na terasima Poklopac od poliestera za poklopac od grijača grijača

Ocjene kupaca:

KM 37.99
Od robe
U skladištu

Opis
Poklopac otporan na grijač izrađen je od vrhunskog poliestera materijala, izdržljiv, osim toga, može se više puta koristiti. Zagarantovana je poklopac mašine za grijanje da bi stroj zadrži iz prašine,. Vlaga i voda, kada se koristi na otvorenom. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : poliester
. -Size : 85,00x76.20 X65,00cm / 33. - Zaštitite vanjski vrt i vrtni grijači sa sunca, kiše, snijega, mraz, vjetra, lišća, prašine i prljavštine. - Fina izrada, dobra tekstura, izdržljiva i praktična za zaštitnu upotrebu na otvorenom. - sklopivi dizajn, visoki i izdržljiv materijal, ovaj poklopac grijača jednostavan je za korištenje i uklanjanje. - Jednostavan dizajn zaštitnog poklopca grijača, izdržljiv i može se koristiti za dugoročno. - Zaštita vašeg stroja od prašine i mrlja, smanjuju naklonost uzrokovanu vlagom.
Zaštitite vanjski vrt i grijače sa sobom od sunca, kiše, snijega, mraz, vjetra, lišća, prašine i prljavštine . fina izrada, dobra tekstura, izdržljiva i praktična za zaštitnu upotrebu na otvorenom. Sklopivi dizajn, visokokvalitetan i izdržljiv materijal, ovaj poklopac grijača jednostavan je za korištenje i uklanjanje .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji