.

.

Dekorativne vrećice za sachet prazne vrećice vrećice pakiranje vrećice lavande

Dekorativne vrećice za sachet prazne vrećice vrećice pakiranje vrećice lavande

Ocjene kupaca:

KM 6.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje SOAARS sa Joybuy Marketplace Opis
. Ovaj artikal je prazna vrećica, izrađena od visokokvalitetnog materijala za dugotrajnu upotrebu. Možete raditi sachet punjenjem začina. Ova vrsta vrećice ne samo da ne samo da se održe mosquitosu, već i može pomoći vašem domu prirodni miris. Sažetom, lako se može nigdje po želji. funkcije
. - Boja : ljubičasta
. - materijal : pamuk, gaza
. - Veličina : 15. - Lagani dizajn, prazna vrećica je zgodna za nošenje. Takođe se može koristiti duže vrijeme. - Sachet može mirisne sobe, ormare, ured, vozila, skladištenje, područja za kućne ljubimce i više!
. - Neka se vaš život napuni savršenim slatkim mirisom, uvijek držite dobro raspoloženje. - Može se postaviti bilo gdje u vašem domu kao ukras za povećanje atmosfere. - Divna izrada osigurava izvrsne detalje i izgled. Vrlo je jednostavan i prikladan za upotrebu. Lagani dizajn, prazna vrećica je zgodna za nošenje. Takođe se može koristiti i dugo. Sachet može mirisne sobe, ormare, ured, vozila, skladištiti, kućni ljubimci i još mnogo toga! Neka se vaš život ispuni savršenim slatkim mirisom, uvijek držite dobro raspoloženje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji