.

.

Glodalice glodalice CNC bit, superiorna evakuacija čipa za CNC mašine za rezanje Mnogo glodalica

Glodalice glodalice CNC bit, superiorna evakuacija čipa za CNC mašine za rezanje Mnogo glodalica

Ocjene kupaca:

KM 7.50
Od robe
U skladištu

glodalice glodalice CNC bit, superior evakuacija čipa 5pcs za CNC mašine za rezanje Mnogo glodalica
r Opis : r r r Ovo je skup alata za rezanje sa jednim flautom, koji se koristi u industrijskim glodalim aplikacijama Razlikuje se iz bušilice u svojoj aplikaciji, geometriji i r proizvodnji. Jednokrevetni mlinovi za flaute koriste se za vrhunsku evakuaciju čipa u glomaziranju velike brzine. Ovi krajnji mlinovi izrađeni su od volframovog karbida koji će tolerirati puno više vrućine dok još uvijek drži dobru tvrdoću.
r r r r
r r r karakteristike : r r r r karakteristike : r r R R Ovaj set krajnjih mlinova izrađen je od visokokvalitetnog volfram karbida za dobru tvrdoću, a rezni ivicu je prilično oštra. R R R 6 mm rezni ivični i 6 mm standardni prečnik osovine pogodio bi se za mnoge glodalice ili CNC mašine za rezanje. R R R Jednokrevetna dizajnirana krajnji mlin sa oštrim reznim rubom ponudio bi glatku rezanje površini i čipom čipom. R R R Postoje ukupno 5 komada Krajnji mlinovi u ovom setu koji bi bila velika zamjena.
r r r r Obično se ovi krajnji mlinovi koriste za rezanje akrilnog, PVC, MDF-a, gustoće ploče i mnogih drugih mekih materijala. R R R R Specifikacije : R R R Materijal : volfram Carbide
R Dijagram reznog ivice : 6mm / 0.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji