.

.

Držač za tuširanje stakla kupaonice pića pića pivo ljepilo za kadu može zid montirani čamca

Držač za tuširanje stakla kupaonice pića pića pivo ljepilo za kadu može zid montirani čamca

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Opis
Predmet je crveni vinski stakleni nosač koji se može koristiti za zadržavanje vašeg. Čaša za vinski čašu. Sa šikskom stilom može učiniti da vaš dom izgleda više. Dobar je izbor da ga držite u kupaonici. Brtva, efektivna apsorpcija šoka, može spriječiti nagib vina, sigurno i. Stabilan plasman. funkcije
. -Materijal : silikon
. -Sveća sposobnost za vaganje, nije lako padati i može sigurno organizirati i pohraniti svoje čaše za vino. - Instalacija je jednostavna i može se instalirati u bilo kojem trenutku kako bi vam pomogao uštedjeti prostor u kupaonici. - Kompaktan i elegantan dizajn savršeno se uklapa u bilo koji ugao, dovodeći eleganciju na vaš kupatilo. -Možete li ga staviti pored kade i uživati ​​u vrijeme dok natapate vino. -Kan biti savršen poklon za svoje prijatelje koji vole da se tuširaju i sviđa im se.
Snažna sposobnost za vaganje, nije lako padati, a može se sigurno organizirati i pohraniti vaše čaše za vino. Instalacija je jednostavna i može biti jednostavna i može biti jednostavna Instaliran u bilo kojem trenutku kako bi vam pomogao uštedjeti prostor u kupaonici . Kompaktan i elegantan dizajn savršeno uklapaju bilo koji ugao, donoseći eleganciju u vašu kupatilo.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji