.

.

3D zaljubljeni naljepnica za zrcala akril vodootporni samoljepljivi papir

3D zaljubljeni naljepnica za zrcala akril vodootporni samoljepljivi papir

Ocjene kupaca:

KM 6.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao BURT iz Joybuy Marketplace 3 D zaljubljeni naljepnica za svibnja Akril Vodootporni samoljepljivi papir
Značajka : Paket uključuje : 1 set zrcalnih naljepnica punih ljubavi. Naljepnice u obliku srca : naljepnice s različitim stilovima, bojama i dizajnom; Pogodno za ukrašavanje poklona, ​​rukotvorine i razne festivale. Jednostavan za upotrebu : Naljepnica ima dobro prijanjanje, može se čvrsto pridržavati većine površina, a ne lako je pasti, jednostavno za upotrebu, samo otkinite naljepnicu za srce, a zatim ga zalijepite na vaš omiljeni položaj.
Express Love : Valentinovo je idealan dan za djecu da razumiju ljubav i razumjeti ljubav. Koristimo ove naljepnice za proslavu ljubavi i prijateljstva. DIY pokloni izražavaju ljubav prema učiteljima, roditeljima i bakama i bake i koriste naljepnice za nagrađivanje napornog rada i dobrog ponašanja. Višenamjenski : Vrlo pogodan za ukrašavanje vlastite sobe, laptopa, poklona, ​​ističe važnih datuma u kalendaru itd. Boje i dizajne su pogodne za različite prigode, stvarajući romantičnu atmosferu. Veličina : Veličina pakiranja 20x20cm Težina : Oko 30 G paket uključuje : 1 set naljepnica - najbolju cijenu, jednostavna transakcija, izvrsno iskustvo kupovine.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji