.

.

bvgfsahne sjaj u tamnom sjaju, blistavo svjetlo blistavo holografski sjaj

bvgfsahne sjaj u tamnom sjaju, blistavo svjetlo blistavo holografski sjaj

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Sjaj u tamnom sjaju, blistavo svjetlo za obrt i karoserije, licu, nokte
prodajno plaćanje proizvoda :
Svjetlosni sjaj : Postoje 24 boje teglica za šljive, holografski sjaj, uključujući bijeli, limun žut, Žuta, zelena, narandžasta, narandžasta, ljubičasta, plava, nebeska plava, crvena, ružičasta, fuksija i druge svijetle boje. 24 prekrasne izbore u boji zadovoljit će vaše potrebe sve dok slobodno zamislite i miješate boje.
Jednostavno za upotrebu : Samo mješoviti umjetnički sjaj s smolom za izradu različitih vrsta umjetnosti, zanata. Glitter su super kreativni za diiy ljubitelje, nanesite direktno na kožu, takođe, koristite gel za kosu ili blistavu prajmu da bi vaše blistale duže, jednostavno ukloniti kvalitetu i sjaj : Osiguranje kvaliteta, bez zagađenja, bez zagađenja I nijedan povrijeđen, sigurno koristiti bilo gdje - dodajte neki sjaj u svoje zanatski projekti, naš zanatski sjaj je savršen za smolu, pukotine, školske projekte, školske projekte. Chunky Glitter je takođe dobar za kozmetičku šminku, umjetnost noktiju, karoseriju, kosu, kostim za Halloween, prerušiti se izgledom za bling.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji