.

.

Rolls Hvala vam poklon pakiranje zaptivne naljepnice naljepnica naljepnica za vjenčanje

Rolls Hvala vam poklon pakiranje zaptivne naljepnice naljepnica naljepnica za vjenčanje

Ocjene kupaca:

KM 6.49
Od robe
U skladištu

Opis
Ovi hvala naljepnice naljepnice su lijepe i lijepe. Mogu se koristiti kao kutija za spašavanje, kovertu i poklon pakiranje malih ukrasa tokom rođendana, Dan zaljubljenih, vjenčanja itd. Oni se mogu lako zalijepiti na kutiju za papir, koverte, plastične ili staklene boce. Karakteristike
. - Boja : šarena
. - Materijal : plastika
. - Veličina : 2,50x2. - Napomena : Svaka rola sadrži 500 naljepnica
. - Ove naljepnice izrađene su od premium materijala sa finim izrazom, samoljepljivim, jednostavnim zalijepim. - Ove su naljepnice dizajnirane u živopisnom uzorku i obožavajućeg uzoraka, što je puno atmosfere Valentinova. - Savršeno za ukrašavanje koverta, staklene boce, scrapbookove, kutije za pakiranje poklona, ​​torbe za bombone i druge. - Količina je dovoljna, što može u velikoj mjeri može udovoljiti vašim potrebama, korisnim i praktičnim. - Pogodno za vašu svadbenu zabavu i svakodnevnu dekoraciju i lako ih čuvati i koristiti.
Ove naljepnice izrađene su od premium materijala sa finom izrazom, samoljepljivim zalijepim. Ove su naljepnice dizajnirane u živopisnim bojama i Priličan uzorak koji je pun atmosfere zaljubljenih. Pogodno za vašu svadbenu zabavu i svakodnevnu potrebu ukrasa i lako ih je pohraniti i koristiti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji