.

.

Profesionalni tenor trombonski prigušivač osjetljiv trombon zvuk muzički instrument Sourodin

Profesionalni tenor trombonski prigušivač osjetljiv trombon zvuk muzički instrument Sourodin

Ocjene kupaca:

KM 6.50
Od robe
U skladištu

Opis
Napravljen od premium materijala, fleksibilnog i izdržljivog za upotrebu. Lako je koristiti i raditi. Neće ogrebati vaš trombon. Omogućit će pogodnost u prigušivanju zapremine trombone prakse bez utjecaja na ton. funkcije
. -Materijal : ABS. -Ovo je proizvod izrađen od visokorazrednih materijala, sigurnog i izdržljivog, sa odličnom teksturom. -Vrlo efikasno za prigušenje zvuka, jednostavno instalirati i koristiti trombonski instrument tiho. -S sa ovim zvukom možete se fokusirati na vežbanje trombona bez uznemiravanja drugih. -Pine izrada, male veličine i lako za nošenje. Dobar pomagač za ljubitelje trubača. -Ovo korisno trombonski dodatak može vam pomoći da se igrate ljepša melodija.
Ovaj proizvod je izrađen od visokorazrednih materijala, sigurnog i izdržljivog, sa odličnom teksturom. Instrument tiho . s ovim zvukom možete se fokusirati na vježbanje trombona bez uznemiravanja drugih . fina izrada, male veličine i lako za nošenje. Dobar pomagač za ljubitelje trubaca. Ovaj koristan kombinezon trombona može vam pomoći da svirate ljepšu melodiju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji