.

.

Tone bar od nehrđajućeg čelika gitara gitara gitara tipovi kit praktični gitarski slajd

Tone bar od nehrđajućeg čelika gitara gitara gitara tipovi kit praktični gitarski slajd

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo su gitarski klizač i gitarski bivi, izrađeni su od čvrstog i izdržljivog materijala od nehrđajućeg čelika, izdržljiv i praktičan, a može vam dobro poslužiti. Glatka klizna površina pruža jasne, glatke tonove. Precizan dizajn i izvrsna izrada osigurat će trajnost i praktičnost proizvoda. funkcije
. -Materijal : nehrđajući čelik. - Napravljen od materijala od nehrđajućeg čelika, siguran i izdržljiv, sa dobrom teksturom. - Sa profesionalnim i praktičnim funkcijama može pomoći neutralnom tonu zvuka. - Dolazi s metalnim gitarim, oni su praktični i zgodni. - efikasni i praktični klizači gitara mogu vam pružiti odličnu izdržavanje i ton, kao i jasniji i svjetliji zvuk. - Sa širokim spektrom aplikacija, vrlo je pogodan za profesionalne gitariste i ljubitelje gitare.
Izrađena od nehrđajućeg čelika materijala, sigurna i izdržljiva, sa dobrom teksturom. Gitara klizni gitara tone s čeličnim gitarom. Uz profesionalne i praktične funkcije, može pomoći neutralnom tonu zvuka . Dolazi sa metalnim gitaristima, oni su praktični i zgodni. Sa širokim rasponom aplikacija, vrlo je pogodan za profesionalne gitariste i ljubitelje gitare.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji