.

.

Frcolor plastični bubanj Brze matice cimbal matice Brzi oslobađanje pribora za bubnjeve komplet

Frcolor plastični bubanj Brze matice cimbal matice Brzi oslobađanje pribora za bubnjeve komplet

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Opis
Ako tražite profesionalne i pristupačne zamjenske cimbalne utakmice bubnja, tada je ovdje vaše istraživanje. To je zato što naši proizvodi mogu udovoljiti vašim potrebama. Korištenje premium materijala, praktičnog i izdržljivog, izdržljivog. Ovaj alat nije lako deformirati, što vam donosi puno pogodnosti. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : plastika
. -nota : pogodan za 6-8 mm navojni komplet s navojnim bubnjem. - Brzo i jednostavno za instaliranje i uklanjanje, brzi cimbal matica će donijeti pogodnost i uštedjeti vrijeme. - Ove cimbalne matice su sjajni zamjenski dijelovi za komplet za set bubnja, pomoći će izbjeći zveckanje i kontakt buku tokom snimanja bubnjeva. - Za ljude koji su uvijek moraju izaći da se pridruže performansama bubnja, ovo je suštinski dio skupštine cimbal. - Kompaktni i lagani dizajn čine ga pogodnim da biste nosili upotrebu performansi bubnja. - Ovi matice za brzo puštanje cimbal izrađene su od premium plastičnog materijala, izdržljive i praktične za dugotrajnu upotrebu.
5 x cimbal brzih matica. Brzo i jednostavan za instaliranje i uklanjanje, brzi cimbal matica će donijeti praktičnost i uštedjeti vrijeme.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji