.

.

Set Sticky Sicker rukavice Bacanje lopte Ball Ball Ball Vanjska igra Parent-Child Interakcija Slobodne sportske igračke Kit (žuta)

Set Sticky Sicker rukavice Bacanje lopte Ball Ball Ball Vanjska igra Parent-Child Interakcija Slobodne

Ocjene kupaca:

KM 8.25
Od robe
U skladištu

Opis
Sportski igrački set izrađen je od premium i siguran materijal. Sportska lopta manja su rukama za uživanje u svojim omiljenim igrama. Igranje ove igre bit će vašem zdravlju, pomažući da razvijaju babys taktilna čula i održavanje djece zauzete ovom igračkom za kugličnu akciju. Veoma je korisno odrasti um novorođenčadi. Funkcija
. - Boja : žuta, slučajna boja loptice. - Materijal : ABS. - Veličina : 18. - 1 set uključuje 2pcs sisane rukavice i 1pc loptu. - izrađen od materijala za trajnu upotrebu. - Mala i lagana, jednostavna za nošenje, možete ga prenijeti na bilo gdje da ima roditeljsku djecu. - Pomozite u poboljšanju koordinacije ruku i očiju i pomozite vašem djetetu da počne vježbati od mladih. - Pogodno za odrasle i decu. - Odličan poklon za vašeg prijatelja i porodice. 1 set uključuje 2pcs rukavice i 1pc loptu . Napravljen od materijala za trajnu upotrebu . Mala i lagana, jednostavna za nošenje, možete ga prenijeti na bilo gdje da ima roditelj-dječja aktivnost. Pomozite u poboljšanju koordinacije ruku i Oči i pomažu vašem djetetu da počne vježbati iz mladih. Pogodno za odrasle i za djecu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji