.

.

Garland Pozdrav ljetna pisma Garland Hawaii Party Banner Banner Suncokretorni posteljina Dovetail Oblik zabava ukras

Garland Pozdrav ljetna pisma Garland Hawaii Party Banner Banner Suncokretorni posteljina Dovetail Oblik

Ocjene kupaca:

KM 3.50
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovaj je proizvod izrađen od premium posteljine s oblikom dovetail, tiskanim uzorkom suncokreta i šarene zdrave ljetne slova. Pogodan je za dekoraciju stranke na Havajima. Netoksično, izdržljivo i dugotrajno korištenje. Pomoći vam da stvorite dobru partijsku atmosferu. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : posteljina i konoplja. - Veličina : oko 18 x 13 x 0,1 cm. - Napravljeno od premium posteljine sa oblikom dovetail, tiskano šareno zdravo Ljetna slova. - Naši prekrasni transparenti savršeni su za Havaje za zabavu. - netoksično, izdržljivo i dugotrajno korištenje. Pa bi se moglo koristiti više puta ako ga pohranite. - Ovaj rodni neutralni transparent bit će pogodak na vašem događaju ili fotošop!
r. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, svjetline monitora, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! Havaji banner. Hawaii Party pribor. Posteljina dovetail banner.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji