.

.

Divider polica Magnetna plastična polica Policajci L Oblik razdjelnika robe

Divider polica Magnetna plastična polica Policajci L Oblik razdjelnika robe

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Ovi samo razdjelnici izvedeni su iz PVC i magnet materijal, zgušnjavanje i ne lako blijedi, služiti duže vrijeme. OVE L Oblik Samo razdjelci su odlični za klasifikaciju robe, što je pogodno za kupce da pronađu robu koju žele. funkcije
. -Kolor : prozirna
. -Materijal : PVC, magnet
. - izrađen od PVC-a i magnet s maksimalnom izdržljivošću, samo razdjelci su dostupni za pružanje dugih radnika. - Magnetska organizacija pregrada lako dijeli policu u dijelove različitih područja, čuvajući sve organizirane i uredno. - LT MO samo razdjelnici imaju razumni dizajn, efikasan i izdržljiv, čuvajte svoje predmete stabilnim na polici. - Jednostavna struktura, praktična instalacija, jednostavna i efikasna, efikasno reproduciranje funkcije klasifikacijskog pregrada. - magnetska organizacija pregrada C a koristi se u uglovima raznih sredina i nije lako padati i naginjati se.
izrađen od PVC-a i magneta s maksimalnom izdržljivošću, Samostalno razdjelci su dostupni za pružanje dugih servisnih razdjelnika polica, razdjelci za ormare, ormare, razdjelci magnetske polica, separatori polica u ormaru, ormar za obloge za odjeću, razdjelnike za odjeću, jasni razdjelnici, Vesti razdjelnici ormara, razdjelnici polica za police za žice.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji