.

.

Cake ukrašavanje slikarskih olovke Fondant šećerne obrtni glina četkice DIY Alati

Cake ukrašavanje slikarskih olovke Fondant šećerne obrtni glina četkice DIY Alati

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja od Joybuy Marketplace
. Ovo je set četkica za slikanje od 30 komada. idealan za upotrebu sa fondantnim kolačima, šećernom pastokom, laticama, marcipan diy kuhanjem, kolačićima ili zanatskom glinom sa vašom maštom. Alati za ukrašavanje kolača stvaraju prekrasne uzorke. Može olakšati vašu pletnu proizvodnju, uštedjeti vrijeme i trud, a donijet će vam bolje iskustvo. funkcije
. - Boja : bijela. - Materijal : najlon. - Veličina : 18. - Ovaj fondant četkica za šećer sa vrlo vilusom, korisna za prikaz raznih uzoraka, također odličan način za uklanjanje otiska prsta na nečistoće površine. - sa glatkom površinom, uzorke slikanja koji vam se sviđaju i uklonite otiske prstiju na tortu. - Olovka se može privući vrlo tanke linije, može biti tako lijepo isklesana olovka. - Oslikani red olovke, olovka je prekrasna, možete izvući trodimenzionalno cvijeće efekta. - Razumni dizajn olakšava magistriranje i upotrebu i može vam pomoći da završite rad pečenja i rezbarenja.
Ovaj fondant četkica za šećer sa vrlo vilusom, korisna za prikaz raznih uzoraka, takođe sjajan način za uklanjanje otiska prsta na nečistoće površine.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji