.

.

Kalupi za svijeće Exquisite FlowerPot Lako za demonstriranje za ljubitelje ručno izrađenog zanata fleksibilnog izdržljivog glatkog sapuna

Kalupi za svijeće Exquisite FlowerPot Lako za demonstriranje za ljubitelje ručno izrađenog zanata fleksibilnog

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu


Karakteristike :
. Potpuno novi i visoki kvalitet
. Naše slinove smole izrađene su od visokokvalitetnog silikona, fleksibilnog, izdržljivog i glatkog i glatke, jednostavne za decold i čistu. Lako je posmatrati unutrašnjost. Možete dodati neki izvrsnog zlatnog praha, zlatnog praha, srebrne šljokice i razne prekrasne ukrase kalupa, sve dok se napuni epoksidnom smolom, može vam donijeti lijepe efekte, punu svog vlastitog stila. Ručno rađeni pokloni za prijatelje i porodicu da pokažu vašu ljubav. Izvrsni silikonski kalupi s oblika sa cvijećem mogu se koristiti za ukrašavanje svijeće SND i druge DIY zanate. Poklon savršene smole : silikonski kalup za idealnu za izradu jedinstvenog rođendana, Božića, majčin dan, pokloni za Valentinovo za porodice, prijatelje, ljubavnika ili bilo ko koji vole diy zanatski projekti. Paket uključuje :
. 1 x silikonski kalup
. Specifikacije :
. Materijal : silikon od hrane za hranu. Boja : kao slika
. 12,5x5,7x1,5 za cm / 4,92x2,24x0,59 inča
. Napomena :
. Molimo dopustite da su pogreške u 0-2cm zbog ručnog mjerenja provjerite da ne smetate prije nego što naručite. Za razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji