.

.

Božićne čarape Poklon torba Mala butika Candy Dekoracija poklon bag božićne čarape

Božićne čarape Poklon torba Mala butika Candy Dekoracija poklon bag božićne čarape

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje mirisom iz Joybuy Marketplace
Božićne čarape poklon torba Mala boutik bombona Božićne čarape
Značajka :
Božićna tradicija : Svaki Božić se raduju Santa Clausu, oni objesi svoje božićne čarape pored kamina ili njihovih kreveta i vjeruju da će Djed Mraz pomaknuti niz dimnjaka, a on će staviti poklone u svoje božićne čarape. Imamo mnogo drugih božićnih čarapa za vas da biste odabrali. Sa fantastičnim dizajniranim čarapama, čineći da vaša porodica ima lijep Božić.
dobit ćete asortiranu čarapu koja sadrži Santa, Snowman, Božićno drvce, medvjede. Božićna čarapa ima viseće konop tako da ga možete lako objesiti pored kreveta ili na božićno drvcu. Clear vezeni obrasci čine slike trodimenzionalnijim i živopisnim.
Odličan izbor za Božić : Svaki trenutak kada ih vidite da će se uskoro osjećati. Tradicionalni dizajn podsjetit će vas na nezaboravno pamćenje! Pogodno za ukrašavanje božićnog stabla kod kuće, restorana, hotela, kluba, bara i tako dalje tokom Božića. Možete i objesiti božićne čarape na svom božićnom drvcu ili kaminu da ukrasite svoju božićnu zabavu. Povećajte toplu atmosferu Božića i veliki je božićni poklon / igračka.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji