.

.

-Cedrati Easywring Spin Mop punjenje mikrovladine za višekratnu upotrebu za višekratnu upotrebu Očistite bijelu, 2-pakovanje

-Cedrati Easywring Spin Mop punjenje mikrovladine za višekratnu upotrebu za višekratnu upotrebu Očistite

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

O-Cedar Easywring Spill REFILL MOP-a izrađen je sa 100% mikrofiberom i za višestruko čišćenje je za 3 mjeseca dubokog čišćenja Dokazani su samo originalni O-Cedar® Easywring ™ Spin Mop & Bucket System Resing za glavu za glavu za uklanjanje preko 99% bakterija sa samo vode *. Idealno za sve tvrde podove, uključujući tvrdo drvo. Koristi mikrofible duboko čišćenja za uklanjanje i upijaju čvrstu prljavštinu i grime. Za bolji dom čisti, koristite drugačiji oslonac za mop za čišćenje različitih soba u vašem domu. Ovaj punjenje je kompatibilan s Easywrovim vrpcom.
Upotreba i njega : stroj ili pranje ruku. Ne koristite omekšivači ili izbjeljivač tkanine. Položite ravno na sušenje. Za najbolje rezultate, promijenite dopunu svaka 3 mjeseca. O-cedar Easywring Spin Mop punjenje 2-pakovanja. Mikrofibar duboko čišćenja za uklanjanje i apsorbiranje čvrste prljavštine i grime. Dokazano je ukloniti preko 99% bakterija sa samo vode *. Idealno za sve tvrde podove, uključujući tvrdo drvo. Mašina ili ručno pranje - višekratno za 3 mjeseca dubokog čišćenja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji