.

.

Randolph multifunkcionalna sklopiva četkica za čišćenje odvojive fine vlaknastim prašinom za prašinu za pod tušem tuš kupaonica i kuhinjski brojač

Randolph multifunkcionalna sklopiva četkica za čišćenje odvojive fine vlaknastim prašinom za prašinu

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Višenamjenska preklopa četkica za čišćenje odvojive fine vlakne za prašinu za podne tuširanje kupaonica i kuhinjski brojač Duster
Karakteristike :
Wireder Wideer Wipers mogu biti odvojeno spajanje, a spajanje može se prilagoditi po visini po visini porodica Može obrisati bilo gdje, jednostavno za upotrebu i čišćenje.
Dvostrano sredstvo za čišćenje prozora ima spužvu koja može sakupljati vodu da ga drži hidratizirane. Podesiva dužina, dvije mop glave različitih materijala. Rotirajući dizajn od 360 ° olakšava čišćenje uglova.
Brisač može lako očistiti uglove. Dvije površine za čišćenje zaključane su snažnim ugrađenim magnetima i mogu se temeljito očistiti bilo gdje. Kad pomaknete jednu stranu, slijedi druga strana.
Željeno za glatko čišćenje površine i uklanjanje mrlja za prozore, podne stojeći prozori, staklo, kupatilo, pločica, kamion, školski autobus i glatku površinu. Alati za čišćenje prozora široko korištenje za svaku obitelj i ured. Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, 100% potpuno novi. Profesionalni dizajn, udoban, izdržljiv. Možete ga koristiti duže, visoke performanse troškova. Ovo je dobar poklon za vaše prijatelje, porodicu i razrednike. Ako želite više detalja o ovom proizvodu, možete se obratiti našu korisničku službu, strpljivo ćemo odgovoriti na vas.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji