.

.

Xiaoluokaixin Šarene prašine Perilica koja se može prati od statičke perje fleksibilna teleskopska ručka Kuhinja za čišćenje domaćinstava

Xiaoluokaixin Šarene prašine Perilica koja se može prati od statičke perje fleksibilna teleskopska ručka

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Multicolor Duster, praktični čarobni antitatički alat za čišćenje pera
Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre nego što kupite predmet. (1 inč = 2,54 cm). Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Specifikacije :
. Materijal : plastika
. Boja : Višebojna stranica. Stil : Slobodno vrijeme
. Dužina : 56 cm / 22. Vrsta predmeta : Duster
. Debljina : Standard
. Sadržaj paketa :
. 1 * Duster
. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, netoksičnog i bezopasno, ručka je vrlo glatka, jednostavna za rukovanje . Dizajn : obojeni buster je dovoljno dugačak da bi se uštedio za uštedu prostora za uštedu uštede. Efikasno uklanjanje prašine : Superfine Fiber Duster može brzo upiti i prenijeti većinu prašine, čineći vašu sobu čistom i uredom . savršen poklon : jarko obojeni duster može se koristiti kao poklon za zagrijavanje u kući za vaše nove prijatelje ili kao Božić Poklon .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji