.

.

Drvena bo igračka djeca kognitivna igračka djeca bo igrati sa skrivenim odjeljkom

Drvena bo igračka djeca kognitivna igračka djeca bo igrati sa skrivenim odjeljkom

Ocjene kupaca:

KM 9.99
Od robe
U skladištu

Opis
Ova plesna igračka dizajnirana je za djecu da igraju i treniraju mozak. Napravljen je od premium materijala, odličan za razvoj koordinacije ruku, logičkog razmišljanja i kreativnosti. Može biti impresivan poklon za vašu djecu u bilo kojim posebnim danima poput rođendana, Dan djece, Nova godina itd. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : drvo
. - Napravljeno od premium drvenih materijala, ova igračka kutija je izdržljiva i pogodna za djecu koja će igrati. - Ovo je zabavna teška kutija za puzzle da već duže vreme prenesete svoje slobodno vrijeme, umjesto da sjedite ispred računara. - Drvene kutije sa skrivenim odjeljcima pobjeđuju igara poticanjem vašeg uma i kretanja u pravom redoslijedu. - Može se smatrati lijepom sadašnjom opcijom za vašu djecu na Božić, Novu godinu, rođendan i više festivala. - Izvrsna izrada s okruglim uglovima, bez zavoja, kako bi se osigurala njegova popularnost i uslužni program, može se koristiti duže vrijeme.
Izrađen od premium drvenih materijala, ova igračka je izdržljiva i pogodna za djecu za reprodukciju . ovo je Zabavite teška kutija za puzzle da biste dugo proslijedili slobodno vrijeme, umjesto da sjedite ispred računara.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji