.

.

Krupe od nehrđajućeg čelika Teška za rublje

Krupe od nehrđajućeg čelika Teška za rublje

Ocjene kupaca:

KM 5.08
Od robe
U skladištu

Opis
Izrađen od teških materijala, sigurnog i izdržljivog za upotrebu, nije lako slomiti ili deformirati, dugovirnog vijeka. PREMIUM Materijal čine ovaj pokrivač može se koristiti više puta. IT je multifunkcionalan i ima vrlo širok spektar upotrebe, lako zadovoljava vaše različite potrebe . funkcije
. - Boja : plava
. -Materijal : nehrđajući čelik
. - Veličina : 5,40x2.20x2,00cm / 2,12x0,86x0. - Ovaj višenamjenski ogrtač može se koristiti za viseće listove, ćebad, šal, odjeću, velike ručnike itd. - Dizajniran da donese veću udobnost za svakodnevno rublje, uvelike spasi svoje vrijeme i trud. - Može se koristiti na zatvorenom i na otvorenom, može se koristiti za sušenje odjeće ili se primijeniti za organu organizaciju. - Jednostavan je u dizajnu i praktičnoj upotrebi, dajte vam ugodno koristeći iskustvo. - Možete ga dati kao poklon za domaćinstvo za svoje prijatelje ili porodicu, pokažite im svoju ljubav i zabrinutost.
Lista pakiranja : 6 x Oprema za pakiranje Ovaj višenamjenski prekrivač može se koristiti za viseće listove, deke, šal, Odeća, veliki ručnici, itd. Dizajniran za donošenje više pogodnosti za svakodnevno rublje, u velikoj mjeri sačuvajte svoje vrijeme i napore .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji