.

.

Izdržljive tkane košare karakteristične košare od ratana Premium pikničke košare

Izdržljive tkane košare karakteristične košare od ratana Premium pikničke košare

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Da li još uvijek tražite višenamjenu bambusovu košaru za odlaganje bambusa? Ako da, ove tkane košare su savršen izbor za vas. Odlikuju se mnogim ukrasnim stilovima kao što su moderna seoska kuća, ruralni stil, minimalistički itd. Ove košare za skladištenje su s dobrim izradom, zbog čega vaš život postaje rafiniraniji i ukusniji. funkcije
. - Boja : boja drveta. - Materijal : plastika, bambus. - Veličina : oko 9,00x9,00x15,00cm / 3,54x3. - Napravljen od premijskih materijala, sigurnog i izdržljivog, vrlo jake i dugotrajne za upotrebu. - Savršeno za mnoge scene poput kuće i hotela, vrlo je klasična košarica za pohranu, povećavajući kvalitetu života. - Višenamjenska pohrana je takođe jednostavno skladištenje za postavljanje grickalica ili neke druge male kuhinjske artikle. - Prirodna boja i dobra tekstura, veliki dodir osjećaj i šik, može napraviti dobar ukrasni učinak. - Oni se mogu koristiti kao kućna košara za skladištenje, takođe može biti ukras za vas kuća.
Napravljen od premium materijala, sigurnog i izdržljivog, vrlo snažnog i dugotrajnog za upotrebu. Savršeno za mnoge scene kao što su dom i hotel, vrlo je klasična korpa za pohranu, povećavajući kvalitetu života .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji