.

.

Kuhinja Jednokratna lijena krpa zadebljana za zaštitu od suhe i vlažne dvostruke namjene Čišćenje krpe za pranje posuđa

Kuhinja Jednokratna lijena krpa zadebljana za zaštitu od suhe i vlažne dvostruke namjene Čišćenje krpe

Ocjene kupaca:

KM 55.00
Od robe
U skladištu

Kuhinja Jednokratna lista zadebljana zadebljala sela i mokri dvostruka namjena Čišćenje krpa za pranje posuđa - Karakteristike :
【Super Apsorbent】 Ovi suhi ručnici izrađeni su od lijepog kvaliteta, visoko upijajući Kuhinjski ručnici i apsorbiraju tekućine, čineći ih savršenim za bilo koji zadatak.
【Višenamjenski setovi su kuhinjski ručnici, oni su odlični za krpu, sušenjem za čišćenje i teške poslove na otvorenom poput automobila Pranje, kampiranje itd.
Ove ručnike za suđe za kuhinju, trajne vlakne i neće ogrebati vaš fini srebrni softver, ploče ili tave.
Ovo lijeni krpe može se oprati vodom, može obrisati ruke i može se obrisati Ako imate problema, ako imate problema, možete nas kontaktirati u kuhinju za jednokratnu upotrebu lijenog krpa zadebljanih i mokrim dvostrukim namjeni za čišćenje posuđa za pranje posuđa od krpe za pranje posuđa - materijal : netkana tkanina
boja : Kako se slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!) Težina paketa : 160g : Veličina paketa : 25x10x10cm, (molimo dozvolite grešku 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Molimo provjerite da ne smetate prije narudžbe.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji