.

.

Svjetlosni torba Privjesak svjetlosni lanac ključa Penguin Crtani prsten Key prstena za modeliranje životinja

Svjetlosni torba Privjesak svjetlosni lanac ključa Penguin Crtani prsten Key prstena za modeliranje

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj je artikl jedinstveni privjesak za pingvin privjesak, izrađen od plastičnog materijala, sigurnog i izdržljivog. Dekoracija ključa ima dug radni vijek. Može se koristiti i kao ukras za torbe, ruksake itd. Ima kreativni zvuk i svjetlosni dizajn. funkcije
. - Materijal : plastika. - Veličina : 4. - Napomena : uključujući bateriju gumba . - Uglavnom od plastičnih materijala, crtanog oblika pingvina, lijepa i odlična tekstura. - Privjesak za ključeve ima finu izradu i izvrstan izgled, koji vam može donijeti dobro iskustvo ukrasa. - Jedinstveni dizajn ne može samo ukrasiti vašu torbu, već vam također pomoći da pokažete svoju ličnost. - Na ključu se nalazi kopča u obliku slova D, zbog čega je lakše i pogodnije za ukrašavanje. - Izvrsni i elegantan pingvin privjesak za pingvin također je najbolji rođendanski poklon za rođacima i prijateljima.
uglavnom izrađen od plastičnih materijala, crtanog pingvinskog oblika, lijepa i odlična tekstura. Ključni viseći dekor crtani ključevi privjesak za vlasnika ključeva. Privjesak za ključeve ima finu izradu i izvrstan izgled, koji vam može donijeti dobre iskustvo ukrasa . Jedinstveni dizajn ne može samo ukrasiti vašu torbu, već i pomoći da pokažete svoju ličnost.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji