.

.

Poliranje trake, trajni alat za brušenje zuba široko je primjenjivo pogodno praktično za kliniku za dom

Poliranje trake, trajni alat za brušenje zuba široko je primjenjivo pogodno praktično za kliniku za

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

1 Roll 4mm Poliranje trake za zube za zube zube
Specifikacija :
Ova traka za poliranje uglavnom se koristi za poliranje za poliranje i brušenje zuba Poliranje su jasno vidljive kliničaru, oni imaju odgovarajuću zakrivljenost Budite u bliskom kontaktu s protezom, uštedite vrijeme. Sistem za poliranje pogodan je za kompozitnu smolu i stakleni ionosmer.
Značajke : mljevenje, preljev i poliranje kompozitne smole za punila za čišćenje zuba koji su teški. Odlično je ukloniti sitne prekrivene za formiranje zdravog i lijepe susjednog oblika. Pomaže pomoći u pomaganju u parodontnom tretmanu i struganju nakon tretmana susjednog poliranja zuba. Učinkovito da se izbjegne upotreba fine igle za izmijenjenost oblika gume uzrokovana oštećenjem, prekomjernim nošenjem i drugim problemima. Dvije vrste grubih i sitnih brusnih čestica pijeska mogu zadovoljiti različite potrebe za korekcijom i poliranjem. Specifikacija : Tip : Poliranje traka Materijal : brušenje papira Boja : Bluefine; Pink Medium opcionalna dužina : oko 6m / veličina rolne : 5x5x1.5in težina : cca.6oz
lista paketa : 1 x poliranje, preljev i poliranje kompozitne smole za zub punila za čišćenje koja je teško. Odlično za uklanjanje sitnih prekrivača da bi se formirao zdrav i prekrasan susjedni oblik.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji