.

.

Sehao Travel Equipment Oznaka prtljage sa adresom Oznaka Kofer ALUMINIUM TAG TAG kofer za brzo pronalazak putne torbe Putna oprema Crvena

Sehao Travel Equipment Oznaka prtljage sa adresom Oznaka Kofer ALUMINIUM TAG TAG kofer za brzo pronalazak

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Oznaka za prtljag sa oznakom Oznaka kofera Aluminijumske prtljage Oznaka prtljage za brzu pronalazak putne vrećice
Karakteristike : Premium materijal : Napravljen od aluminijske legure za izdržavanje oštrih putovanja Uključeni i od nehrđajućih čelika i vijčani konektori čvrsto drže vaše naljepnice.
Jednostavno identificiranje : Naše oznake su dostupne u 4 svijetle i elegantne boje kako bi se vaš prtljag izdvojio iz gomile i pomoći vam da ga lakše odredite. Provedite manje vremena čekajući vaš prtljag na aerodromu i dajte vam više vremena za uživanje u svom odmoru! Vaša privatnost : ID oznake ne vidi vaše kompletne informacije izvana. Većina informacija je skrivena pod prtljagom. Zatvorena Clear PVC kartica učinkovito štiti vašu informativnu karticu.
Dimenzije prtljage : 7,5 x 4,5 cm / 2,95 x 1,77 inča. Boja : 9 različitih boja - Širok raspon primjene : Oznake prtljage su pogodne za sve vrste prtljage, takve kofere, torbe, torbe za golf, sportske torbe, torbe, kolica, kutije za alate itd. Dobar je izbor za poklone porodici i prijateljima više ne moraju brinuti o gubitku prtljaga tokom leta i ugodno putovanje.
Premium materijal : izrađen od aluminijske legure da izdrži oštre putovanja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji