.

.

Multi-funkcija putujućeg jastuka na otvorenom kampiranje jastuk za spavanje na napuhavanje

Multi-funkcija putujućeg jastuka na otvorenom kampiranje jastuk za spavanje na napuhavanje

Ocjene kupaca:

KM 10.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje bez paleta od Joybuy Marketplace-a
. Kada se želite dobro odmoriti dok kampirate na otvorenom, vi. Uvijek pronađite da nema prikladnog jastuka za vas. Naši naduvajni jastuk je. Napravljen od visokoklasnog materijala, sigurnog, prozračnog, lako se skladištiti i. I t super je udoban i sjajan za ublažavanje. Lagana težina osigurava njegovu praktičnu nošenju. za upotrebu na putovanju. Savršeno za automobil, dom i kampiranje. funkcije
. -Kolor : siva
. -Materijal : PVC, lepljenje
. -Made od visokorazrednog materijala, otvoreni jastuk za kampiranje udobno je koristiti. -To je izdržljiv i može vam služiti dugo, što je praktično i ekonomično. -Podržavanje ergonomskog dizajna i brine za zdravlje ljudskog tijela. - Ima razumni dizajn, jednostavan način korištenja i uštede vremena i uštedu rada. -Proizvodni jastuci mogu spriječiti više zdravstvenih uvjeta i prate vas ugodnim i toplim osjećajem kada čitate i radite.
3 x jastuci na naduvavanje. Napravljen od visokoklasnog materijala, vanjski jastuk za kampiranje ugodno je koristiti. Izdržljiv je i može vam dugo služiti, što je praktično i ekonomično.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji