.

.

1111fourone kalup za svijeće DIY silikonski kalup glatka smola fleksibilna kalupa kućanski ukras svijeće predstavljaju novogodišnji odmor

1111fourone kalup za svijeće DIY silikonski kalup glatka smola fleksibilna kalupa kućanski ukras svijeće

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Materijal : Kalup za svijeće koristi silikon kao materijal, što nije lako zaglaviti prilikom izrade svijeća
Dekoracija : svijeće izrađene korištenjem ovog DIY zanatskih kalupa, već i kao ukras u Vaša kuća. može biti i izvrsna nova godina poklona vašim prijateljima ili porodicama.
DIY CRAFT : Silikonski kalupi za svijeće omogućuju vam da koristite maštu za diy svijeću, a možete dodati neke osjetljive dekorske dekore.
Boja : Prikaži kao Slika.
Materijal : silikon.
Veličina :
Lantern oblik : cca.
kruška oblika : cca.
oblika ventilatora : cca.
Oblik boce : cca. 17x8x8cm / 6,69x3.
Možda će biti nekoliko izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija.
Možda postoji mala greška zbog različitih mjerenja ruka.
1 komadni plijesni. Materijal : Kalup za svijeće koristi silikon kao materijal, što nije lako zaglaviti ako se pravite svijeće . ukras : Svijeće izrađene korištenjem ovih DIY obnaljnih kalupa ne samo kao alat za osvjetljenje, već i kao ukras u vašoj kući . fit materijali za livenje : Ne-ljepljiv alat za obnavljanje pogodan je za većinu materijala za lijevanje, poput smole, gipsa i gline. Pokloni : Svijeća izrađena ovom alatom za ukrašavanje smola je praktična i prenosiva, također može biti i izvrsna Novogodišnji poklon vašim prijateljima ili porodicama.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji