.

.

Komplet tabenih posuda za kuhru.

Komplet tabenih posuda za kuhru.

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovo je skup rođendanske posude s rođendanom krofne za jednokratnu upotrebu. Lijepo i sigurno za upotrebu. Savršeno za dječje rođendanske zabave, tuširanje za bebe, obiteljske skupove itd. Može biti prekrasan ukras za dodavanje više rođendanske atmosfere. Savršen zabavni pribor za zabavu za radosnu tematsku rođendansku zabavu, vrtnu zabavu. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : papir. - Veličina pakiranja : oko 24x23,5x10cm. - Pomozite da ostvarite savršenu rođendansku zabavu. - Napravljen od premium materijala za sigurnu upotrebu. - Poslužite kao jednokratni pribor za rođendanske zabave, tuširanje za bebe, dečiju zabavu, porodičnu okupljanju itd. - Uglavnom se koristi za zadržavanje hrane bez vode, poput kolača, peciva, roštilja i sušenog voća. Nije sugerirano da sadrži grijana jela i hranu sa supom itd. - To je za jednokratnu upotrebu, tako da ih ne trebate oprati i očistiti, samo ih baciti u kantu za smeće.
R
Lista pakiranja : 1 x Set od 114pcs Party savršena rođendanska zabava . Napravljena je od premium materijala za sigurno korišćenje. , roštilj i sušeno voće. Nije sugerirano da sadrže grijana jela i hranu sa supom, itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji