.

.

Vjenčani remen za rođendan kratkim remen za glavu High-End

Vjenčani remen za rođendan kratkim remen za glavu High-End

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je elegantna mladenka Tiara Headdress. Napravljen je od dobrog materijala i imati osjetljive dekorske dekore. Savršena je za mladenka za šišanje. Izdržljiv je i praktičan. Jedinstven i elegantan dizajn čine vas više. Elegantna i šarmantna. Odličan materijal osigurava dug radni vijek. funkcije
. - Boja : srebrna
. -Materijal : zine-legura, rhinestone
. - Veličina : 15. - Ova tiara napravljena je od premium materijala s osjetljivim dizajnom, što je izdržljivo i praktično za dugoročno trošenje. - Sadrži izvrstan i sjajan dizajn za rhinestone, koji je pun elegancije i ljepote. - Izvrsno je za mnogo prilika : posebna za vjenčanje, zabavu, fotografiju, pokažite, čine vas šarmantnim i elegantnim. - Možete ga poslati svojoj djevojci, ženi ili majci kao poklon, i uživat će vrlo mnogo. - Tiara dolazi sa jednostavnom strukturom, što ga čini jednostavnim i brzom za nošenje i skidanje.
. Ova Tiara izrađena je od premium materijala s osjetljivim dizajnom, koji je izdržljiv i praktičan za dugoročnu habanje. Mnogo prilika : Posebna za vjenčanje, zabavu, fotografiju, pokazuju, čine vas šarmantnim i elegantnim. Možete ga poslati svojoj djevojci, supruzi ili majci kao poklon, a oni će uživati ​​vrlo mnogo .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji