.

.

Geroge Pokloni Odreze za odmor Rođendanski pokloni Ručno rađena pliša lutka Početna Dekoracija Desktop Santa statua

Geroge Pokloni Odreze za odmor Rođendanski pokloni Ručno rađena pliša lutka Početna Dekoracija Desktop

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Pokloni Odreze za odmor Rođendanski pokloni Ručno rađena pliša lutka Početna Dekoracija Desktop Santa Statua 126 inča - Karakteristike :
♥ Dekoracije : Gnomi su savršeni domovani ukrasi. Ukrasite svoj dom, stavite ih u svoju sobu, ukrasite svoju sobu, poput stola, stola, kauč za knjige, police, trpezarijski sto, krevet, može se koristiti i za ukrašavanje božićnog drvca. Neka vaš dom (soba) ima više krajolika.
♥ Handmade : Svaka patuljačka lutka izrađena je od materijala, tako da će biti neke razlike u veličini i težini između različitih dva. Njihov simpatični izgled popularan je s djecom i sjajan poklon za djecu.
♥ Tomte Gnome savršen je za širenje tradicionalnog duha. U folkloru, gnomi čuva domove i štite ljude od nesreće. Donosi sreću porodici i sretno je sretno. Možete ga koristiti za ispričavanje priča i prenijeti radost svojoj djeci.
♥ Specifikacije i materijali : šešir je iznosi 12,6 inča sa dna do vrha. Tijelo i šešir statue izrađeni su od mekog plišanog nosa, vlaknaste bijele brade i visokih šešira. Teže dno (ispunjeno sa nekim pijeskom) omogućava mu da stoji sama.
♥ Servis : Ako imate nezadovoljstvo proizvodom ili veličinom ili imate bilo kakvo pitanje ili prijedlog, molimo vas da nam odgovorite, odgovorit ćemo vam i riješite svoj problem što je prije moguće.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji