.

.

Wend Fairy Stick Wands Snowflake prerušiti se party girl anđeo zimski dodatak Magical Kids Play uloga favorira rođendan

Wend Fairy Stick Wands Snowflake prerušiti se party girl anđeo zimski dodatak Magical Kids Play uloga

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Opis
Da li još uvijek tražite bajku za svoju bebu? Ako je to slučaj, naš bajkovni štapić pažljivo se priprema za vas. Napravljen od PP i vrpčnog materijala, kreativan je i izdržljiv. S ovom bajkom štapić, vaša beba će se svidela pravu bajku, a ona će se zaljubiti u nju. funkcije
. - Boja : plava, ružičasta, ljubičasta. - Materijal : PP + vrpca. - Veličina : 32.00cm / 12. - Ovi vrhovi bajke ukrašeni su snježnim pahuljicama i vrpcom, osjetljivim i kreativnim. - Svijetle boje s dirljivim izgledom, ovi štapići definitivno može dobrodostiti od djece. - Može se koristiti kao dječje igračke i rekviziti za koncerte, plesove, stranke i fotografiju. - Napravite iz snove bajke ostvarene sa ovim zaslepljujućim pahuljicama vijki!
. - Dajte ovo djetetu kao rođendanski poklon, čarapa za nagradama ili učionici! ovi bajkovi su ukrašeni snježnim pahuljicama i vrpcom, jarko bojom s dirljivim izgledom, ovi štapići mogu Definitivno se dobrodogradi djeca . mogu se koristiti kao dječje igračke i rekviziti za koncerte, plesove, stranke i fotografiju . Napravite bajke sanjate se ostvare sa ovim sjajnim pahuljicama vijke!. Dajte ovo djetetu kao rođendanski poklon, čarapa za nagrada ili učionica!.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji