.

.

Božićni ukrasi Božićni baner garaža pokrivač vrata zimskog snjegovića ukras za uređenje, poliester a

Božićni ukrasi Božićni baner garaža pokrivač vrata zimskog snjegovića ukras za uređenje, poliester a

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas da se ovaj artikl prodaje mirisom iz Joybuy Marketplace6x 188,9 inča sretan božićni praznični banner garažnog poklopca na otvorenom na otvorenom velikim vratima u zatvorenom i Otvoreni božićni odmor Dekoracija - Karakteristike :
Baner božićnih garažnih vrata izrađen je od debelog pamučnog materijala sa svijetlim tiskanjem koji se lako ne izblede u kiši ili snijegu. Uživajte u božićnom veselju!
Fade materijal Navlake za garažu izrađene su od poliesterskih materijala, oni imaju jaku sposobnost ubode, laganu težinu, vremenske prilike i ne blede ili ne odvijaju lako, pouzdano i jake da bi vam dugo služili < BR> The 70 .4inches baner stopala je dovoljno velik da visi na vašim garažnim vratima ili na unutrašnjem zidu. Napravite svoja garažna vrata! Svijetle boje i simpatični dizajn lako privlače pažnju prolaznika!
Creative Dizajn : Garažni dizajn : Ukrasi garažnih vrata dolaze u raznim stilovima do elegancije na vaš kućni dekor, možete koristiti ovaj božićni zimski ukras za snimanje prekrasnih fotografija i napraviti nezaboravne partijske uspomene. Naši baner božićnih garažnih vrata mogu se objesiti na bilo kojem velikom zidu ili području, poput kuća, škola, parkova, garažnih vrata, crkava, centra, pogodnih kao božićna zabava i zimski kandidat za odlaganje, oživljavajući vaš božićni dan sa šarmantnim ukrasima ! Ne smetajte prije naručivanja, hvala!)
sadrži 1x božićna vanjska garažna naljepnica za tapiserija za tapiserija za tapiseri za tapetu za košulje u 82.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji